Gino med vit choklad och riven kokos

4 röster
20 m
4

Smarrig dessert med frukt och bär under ett täcke av gratinerad vit choklad.

Tips! För att lyckas med den här desserten är det viktigt att chokladen är fryst när du river den, då blir det ett riktigt krispigt täcke av vit choklad.

Visa mer
20 m
4

Du behöver

  • 1 banan, skivad
  • 4 jordgubbar, skivade
  • 2 kiwi, skivade
  • 100 g vit choklad, fryst
  • 2 msk riven kokos
  • 4 kulor vaniljglass

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 240 grader.
  2. Fördela frukt och bär i en ugnssäker form.
  3. Finriv chokladen över frukten. Strö över kokosen.
  4. Gratinera i 10 minuter i ugnen. Ta ut och servera omedelbart med vaniljglass.
6 juli 2018

Laddar fler recept