Gino med vit choklad och riven kokos

Gino med vit choklad och riven kokos

4

4 steg att laga

6 ingredienser

20 m

Smarrig dessert med frukt och bär under ett täcke av gratinerad vit choklad. 

Tips! För att lyckas med den här desserten är det viktigt att chokladen är fryst när du river den, då blir det ett riktigt krispigt täcke av vit choklad. 

Ingredienser

portioner4 portioner
  • 1 banan, skivad
  • 4 jordgubbar, skivade
  • 2 kiwis, skivade
  • 100 g vit choklad, fryst
  • 2 msk kokos, riven
  • 4 kulor vaniljglass

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 240 grader.
  2. Fördela frukt och bär i en ugnssäker form.
  3. Finriv chokladen över frukten. Strö över kokosen.
  4. Gratinera i 10 minuter i ugnen. Ta ut och servera omedelbart med vaniljglass.
TIPS!
läs mer
Sponsrat
BOB Grundrecept på ugnspannkaka

Budgettips!

Billiga och bra vardagsrätter som barnen älskar!

Läs mer