Gino med hallon, persika och lime

Gino med hallon, persika och lime
Foto: TV4
Jennie Walldén KM
Jennie Walldén KM

Gino med hallon, persika och lime

7 ingredienser

15 m

Hallon och persikor gratinerade med vit choklad. Servera med en god vaniljglass, så gott och enkelt!

Ingredienser

Håll skärmen tänd
portioner
  • 6 persikor
  • 250 g hallon
  • 200 g vit bakchoklad
  • 1 limefrukt
  • färsk citronmeliss, blad
  • smör, till att smörja formen
  • vaniljglass (av god kvalitet)

Gör så här

Håll skärmen tänd
  1. Värm ugnen till 250 grader grill.
  2. Smörj en liten ugnsform med smör.
  3. Dela persikorna och ta ur kärnorna. Skär i klyftor och lägg i formen. Riv över allt limeskal och pressa saften av halva limen över. Lägg hallonen ovanpå persikorna.
  4. Finhacka eller riv den vita chokladen. Grädda i den varma grillungen (ej undervärme) i 4-5 minuter.
  5. Servera den varma ginon med vaniljglass.