Meny
Recept
Kockar
Dryck
TV-program
Play
Hem & Kök
Trädgård
Plus
Kurser
Sök
Öppna menyn för ditt konto
Kålsallad
Foto: GI Viktkoll
Kålsallad
Betyg: 0 av 5
0
Spara
Av:
GI Viktkoll
9
ingredienser
Brunch
Hälsomat
Sallad
Ingredienser
portioner
500 g rödkål
1 dl hasselnötter (eller valnötskärnor)
Valnötsdressing:
6 msk vatten
2 msk vitvinsvinäger
2 msk valnötsolja
1 dl rapsolja
salt
malen svartpeppar
Till dekoration:
10 valnötter
Lägg i inköpslista
Spara
Gör så här
Öppna matlagningsläget
Strimla rödkålen fint, gärna med osthyvel. Låt den ligga i kallt vatten ett par timmar. Låt kålen rinna av.
Dressing: Blanda samman vatten, vinäger och olja. Krydda med salt och peppar.
Vänd ner rödkålen i dressingen och dekorera med nötter före servering.
Skapa anteckning
Dela
Skriv ut