Meny
Recept
Kockar
Dryck
TV-program
Play
Hem & Kök
Hälsa
Plus
Kurser
Sök
visa meny för konto
Fusksparris av purjolök
Foto: TV4
Fusksparris av purjolök
0
Spara
Av:
Köket.se
3
ingredienser
Delikat till fisk eller som förrätt.
Förrätter
Snabbt
Vegetariskt
Välj rätt vego
Ingredienser
ca 6 purjolökar, tunna, färska
50 g smör
1 förp mandelsplitter
Lägg i inköpslista
Spara
Gör så här
Öppna matlagningsläget
Dela löken i 6–7 cm långa bitar och skölj den väl. Sjud den knappt mjuk i lättsaltat vatten och låt rinna av.
Rosta mandelflisen i torr panna. Smält smöret och slå det hett över purjon. Garnera med mandelflis.
Skapa anteckning
Dela
Skriv ut
Fusksparris av purjolök | Köket.se