Frys innanlåret ca 1-2 timmar innan du börjar riva det. Föredrar du att köttet har mer textur så tärna det mycket fint med en kniv.
Det är viktigt att du äter köttet direkt efter att du har skurit eller rivit det. Annars finns risk att bakterier sprider sig. Det är även viktigt att köpa kött av bra kvalitet.
Ägg
Separera äggulorna från vitorna.
Lägg äggulorna i en tät påse med olivolja. Använd rikligt med olja så att äggulorna flyter runt i oljan.
Placera påsen i en stor kastrull med en sous vide inställd på 63 grader.
Låt äggen ligga i badet i 2 timmar.
Ta upp påsen och häll av oljan.
Marinad
Ansa, skölj och skiva salladslöken.
Blanda ihop ingredienserna till marinaden.
Lägg köttet och salladslöken i marinaden. Rör ihop till en jämn blandning och ställ i kylen.
Salladsdressing
Blanda majonnäs och kimchispad i en skål.
Sallad
Blanda salladen med dressingen precis innan servering.
Glasnudlar
Hetta upp rikligt med olja till 160 grader i en vid kastrull eller fritös.
Fritera glasnudlarna tills de är vita och har ”puffat” upp sig.
Ta upp nudlarna med hålslev och låt rinna av på hushållspapper.
Salta lätt.
Servering
Forma 6 biffar av råbiffsblandningen med nytvättade händer och lägg upp på tallrikar.
Toppa med äggulorna och rostade sesamfrön.
Lägg lite sallad och risnudlar bredvid.
Garnera med koriander.
Önskar du ett krämigt tillbehör så kan du servera en klick gochujangmajonnäs vid sidan om också.