Frozen bubbles and blueberries
, toppad med champagne

10m
4
Frozen bubbles and blueberries
, toppad med champagne
Foto: TV4

Champagneglass serveras med glittriga blåbär och toppas med Champagne.

Receptet är från tv-programmet Halv åtta hos mig, och recepten därifrån är komponerade av amatörkockar. Köket.se kan därför inte gå i god för receptet.

25 oktober 2017
10m
4

Du behöver

  • 0,5 l champagnesorbet
  • 2 dl frysta blåbär
  • 1 dl Champagne, alt. cava, prosecco
  • blått, ätbart glitter
  • citronmeliss, till garnering
  • 1 dl Champagne, alt. cava, prosecco

Gör så här

  1. Lägg en fin skopa champagnesorbet i en champagnekupa.
  2. Blanda de frysta blåbären med det blåa glittret och lägg sedan ca 0,5 dl bär i varje glas.
  3. Dekorera med några blad citronmeliss.
  4. Servera till bordet och häll på ca 0,25 dl champagne, i varje glas, precis innan gästerna börjar äta.
Kommentera receptet

Fler goda recept