Smarrig risrätt som du kan smaksätta med precis det gillar och råkar ha hemma. Här är det sesam och gröna grönsaker som salladslök, broccoli och ärtor som sätter smaken.
Hetta upp en stekpanna eller wok till rykande het. Häll i sesamolja och lägg i hälften av salladslöken, låt fräsa i 1 minut.
Tillsätt ägget och rör runt lite lätt då och då. Stek på en sida tills ägget nästan är klart. Stjälp upp omeletten och ställ åt sidan.
Hetta upp pannan igen och fräs broccoli, vitlök och resterande salladslök i 2 minuter. Tillsätt sedan ärtorna. Se till att pannan inte är torr (tillsätt mer olja om det behövs) och lägg i riset. Låt steka i någon minut.
Tillsätt den stekta ägget (omeletten) och vänd runt så ägget går i mindre bitar. Häll på soja och sesamolja, rör om. Strö över sesamfrön. Servera ev med lite sriracha.