Meny
Recept
Kockar
Dryck
TV-program
Play
Hem & Kök
Trädgård
Plus
Kurser
Sök
Öppna menyn för ditt konto
Brysselkål med apelsinvinägrett
Brysselkål med apelsinvinägrett
Betyg: 0 av 5
0
Spara
Av:
Fredrik Eriksson
Från:
Köket
6
ingredienser
Brunch
Vegetariskt
Välj rätt vego
Ingredienser
portioner
0,5 kg brysselkål
2 apelsiner
1 dl rapsolja
1 msk vitvinsvinäger
salt
svartpeppar
Lägg i inköpslista
Spara
Gör så här
Öppna matlagningsläget
Dela brysselkålen och ta bort fästena.
Koka i lättsaltat vatten. Lägg dem och apelsinfiléerna i vinägretten bestående av apelsin, rapsolja och vitvinsvinäger och pappar.
Strö grovt salt över.
Skapa anteckning
Dela
Skriv ut