Krispiga vårrullar fyllda med kycklingfärs, nudlar och grönsaker som serveras med två spännande och väldigt enkla dippsåser! En smakrik middag där hela familjen kan hjälpa till!
Koka upp vattnet till glasnudlarna. Dra bort från plattan, lägg i nudlarna och låt stå med lock ca 5 minuter innan de sköljs i kallt vatten.
Fräs kycklingfärsen i olja i en stekpanna. Tillsätt vitkål och morot. Låt fräsa ihop lite.
Tillsätt vitlök, chili, ingefära samt ostronsås och soja. Låt fräsa samman. Smaka av med salt och nymalen svartpeppar.
Klipp glasnudlarna och rör sedan ned i färsblandningen. Låt svalna.
Rör under tiden ihop de olika dippsåserna. Ställ åt sidan.
Lägg ut ett vårrulleark i taget med spetsen mot dig och från dig. Lägg en rågad matsked en bit in från nedre spetsen. Rulla något varv och vik sedan in hörnen. Förslut vårrullen genom att pensla lite vatten längs kanten och sen försluta, vattnet fungerar som lim.
Stek (eller fritera) vårrullarna i generöst med olja i stor stekpanna tills de blir gyllene runt om. Ta upp och lägg på hushållspapper.
Varmhåll ev de färdiga vårrullarna i ugnen på ca 80-90 grader så behåller de sitt krisp.