Fiskbullar i röd sås

Fiskbullar i röd sås
Foto: TV4
Köket .se kocksida
Köket .se kocksida

Fiskbullar i röd sås

5 ingredienser

Tomat och dill piggar upp fiskbullarna. Använd 1 msk koncentrerad fiskfond eller 1/4 buljongtärning till 1 dl vatten. Potatis eller pasta smakar gott till.

Ingredienser

Håll skärmen tänd
portioner
  • 1 förp frysta fiskbullar
  • 1 tsk dillfrö
  • 1 msk tomatpuré
  • ca 1 dl fiskbuljong
  • 0,5 dl dill, hackad

Gör så här

Håll skärmen tänd
  1. Lägg de halvtinade fiskbullarna i en låg gryta och strö på dillfrö.
  2. Rör ut tomatpurén med buljongen och slå den över.
  3. Hetta upp så att fiskbullarna blir genomvarma och strö på färsk dill vid serveringen.