I samarbete med PAUL OCH THOM

Färskostfyllda, soltorkade tomater

1 röst
15 m
6-8
Färskostfyllda, soltorkade tomater
Foto: Köket

Himmelskt goda vegetariska snittar som är busenkla att göra. Perfekt till tapaskvällen, minglet eller festen.

Visa mer
15 m
6-8

Du behöver

  • 200 g färskost
  • 1 dl Paul&Thom Parmigiano Reggiano, riven
  • salt och svartpeppar
  • 1 förp Paul&Thom soltorkade plommontomater
  • 0,5 kruka basilika

Gör så här

  1. Blanda färskost med riven parmesan och smaka av med salt och peppar.
  2. Lägg ut de semitorkade tomaterna på ett fint fat och klicka på färskostkrämen, lägg på ett basilikablad och en till tomat ovanpå. Stick i en tandpetare och servera.
3 april 2018

Laddar fler recept