Frisk dessert

6 röster
30 min
6

En syrlig dessert som serveras med bär och flarn.

Ericas vintips
Josef Andert Beerenauslese Cuvée, artnr 83140

Erica bjöd även på

Gratinerade champinjonhattar


Goaste fesksoppan i stada



Kolla in alla recept på

Klockan åtta hos stjärnorna


Receptet är från programmet Klockan åtta hos stjärnorna och därmed komponerat av en amatörkock. Köket.se kan därför inte gå i god för receptet.





Visa mer
30 min
6

Du behöver

  • 2,5 dl Kelda mellangrädde
  • 250 g Kesella jordgubb / lime
  • 100 g havreflan
  • 5 kiwifrukter
  • 250 g blåbär eller färska jordgubbar

Gör så här

  1. Vispa grädde och blanda ner Kesella.
  2. Smula havreflarn grovt.
  3. Skala kiwifrukter och skär i klyftor, samma med jordgubbar ifall du har det.
  4. Varva gräddblandningen med frukter och havreflarn i glas.
  5. Avsluta med en klick gräddblandning och toppa med jordgubbe eller blåbär.
24 maj 2011

laddar fler recept

Laddar fler recept