• Meny
  • Köket.se
  • Sök
  • Kontomeny

Gratinerade champinjonhattar

Gratinerade champinjonhattar
Foto: TV4

Gratinerade champinjonhattar

6 steg att laga

10 ingredienser

20 min

Serveras med en sallad av ruccola, tomater och en klick crème fraiche.

Ericas vintips
Santa Carolina Reserva Semillon, 666601

Erica bjöd även på

Goaste fesksoppan i stada


Frisk dessert



Kolla in alla recept på

Klockan åtta hos stjärnorna



Receptet är från programmet Klockan åtta hos stjärnorna och därmed komponerat av en amatörkock. Köket.se kan därför inte gå i god för receptet.

Ingredienser

portioner4 portioner
  • champinjon, stora
  • 1 gul lök
  • rökt skinka
  • crème fraîche
  • Vitlök (efter smak)
  • svartpeppar (efter smak)
  • salt (efter smak)
  • ost
  • rucolasallad
  • körsbärstomater

Gör så här

  1. Gröp ur champinjonerna och stek inkråmet tillsammans med gul lök.
  2. Blanda i övriga ingredienser, förutom osten, ruccola och tomater.
  3. Lägg blandningen i champinjonhattarna.
  4. Strö över ost
  5. Gratinera i ugnen 200 grader.
  6. Servera på en bädd av ruccola, tomater och en klick crème fraiche.