Gratinerade champinjonhattar

0 röster
20 min
4

Serveras med en sallad av ruccola, tomater och en klick crème fraiche.

Ericas vintips
Santa Carolina Reserva Semillon, 666601

Erica bjöd även på

Goaste fesksoppan i stada


Frisk dessert



Kolla in alla recept på

Klockan åtta hos stjärnorna



Receptet är från programmet Klockan åtta hos stjärnorna och därmed komponerat av en amatörkock. Köket.se kan därför inte gå i god för receptet.

Visa mer
20 min
4
4 portioner

Du behöver

  • Champinjoner, stora
  • 1 st gul lök
  • rökt skinka
  • crème fraiche
  • Vitlök, efter smak
  • Svartpeppar, efter smak
  • Salt, efter smak
  • ost
  • ruccola
  • körsbärstomater

Gör så här

  1. Gröp ur champinjonerna och stek inkråmet tillsammans med gul lök.
  2. Blanda i övriga ingredienser, förutom osten, ruccola och tomater.
  3. Lägg blandningen i champinjonhattarna.
  4. Strö över ost
  5. Gratinera i ugnen 200 grader.
  6. Servera på en bädd av ruccola, tomater och en klick crème fraiche.
23 maj 2011
Box på köpet

laddar fler recept

Laddar fler recept