Dragonkyckling med krämig pasta

Dragonkyckling med krämig pasta

7 ingredienser

20 min

Krämig pasta med mild dragonkryddad kyckling - visst låter det gott? Dessutom snabblagat och enkelt, precis som en vardagsfavorit ska vara.

Dragon krydda Santa Maria

Variera smakerna

I det här receptet använder vi Dragon från Santa Maria.

Ingredienser

portioner
  • 300 g pappardelle
  • 300 g kycklingfilé
  • 2 klyftor vitlök
  • 1 msk smör
  • 1 msk Santa Maria Dragon
  • 1 msk Santa Maria Lökpulver
  • 3 dl matlagningsgrädde
  • Santa Maria Tellicherry Black Pepper

Gör så här

  1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
  2. Skär kyckling i bitar, hacka vitlök och fräs i smör. Krydda med dragon och lökpulver.
  3. Häll i grädden och låt puttra tills kycklingen är genomstekt, ca 5 minuter.
  4. Smaka av med salt och peppar och servera med nykokt pasta.
TIPS!
Kryddtips!
Dragon krydda Santa Maria

Kryddtips!

Sugen på fler kryddiga recept? Här hittar du massor av inspiration.

Läs mer