Meny
Recept
Kockar
Dryck
TV-program
Play
Hem & Kök
Trädgård
Plus
Kurser
Sök
Öppna menyn för ditt konto
Ugnsbakade persikor med flädermascarpone
Foto: TV4
Ugnsbakade persikor med flädermascarpone
2
Spara
Av:
Diana Dontsova
Från:
Nyhetsmorgon
7
ingredienser
Fest
Ingredienser
3 persikor
rörsocker (eller råsocker)
250 g mascarpone
0,75 dl koncentrerad fläderblomssaft
1 tsk vaniljpulver
honung
pistagenötter
Lägg i inköpslista
Spara
Gör så här
Öppna matlagningsläget
Dela persikorna och ta bort kärnan. Strö rörsocker/råsocker över och placera i en smord ugnsfast form.
Baka dem i ugnen i 175 grader i ca 15 min eller tills de blir mjuka.
Vispa ihop mascarpone, flädersaft och vaniljpulver. Servera till de varma persikorna.
Ringla honung och strö över hackade pistagenötter. Servera!
Skapa anteckning
Dela
Skriv ut