Den gröna chilisåsen

Den gröna chilisåsen

Av: Malin Mendel

Från: Nyhetsmorgon

9 ingredienser

10 m

Här bjuder vi på en smaksensation i form av en härlig grön chilisås. Perfekt som tillbehör inför sommarens alla grillkvällar.

Indien i mitt svenska kök omslag

Mer inspiration!

Fler goda recept hittar du i Malins bok "Indien i mitt svenska kök"

Ingredienser

Håll skärmen tänd
4 - 8 portioner
  • 10 gröna chilifrukter, utan kärnor (stora)
  • 1 dl olivolja
  • 1 tsk malen spiskummin
  • 1 tsk malen kardemumma
  • 2 dl färsk koriander, hackad
  • 1 citron, saften
  • 1 tsk honung
  • salt
  • malen svartpeppar

Gör så här

Håll skärmen tänd
  1. Mixa allt och smaka av med citronsaft, honung och salt tills det blir en bra balans.
  2. Kyl och använd till allt.