Jodie's lamm

0 röster
25 min
4
Jodie's lamm
Foto: Fredrik Sandin Carlson
25 min
4
4 portioner

Du behöver

  • 8 dubbla lammkotletter
  • olivolja, att steka i
  • 1 tsk strösocker
  • 2 msk japansk soja
  • 1 förp glasnudlar
  • 2 purjolökar, endast det vita som strimlas
  • 1 msk koriander, hackad
  • 1 msk rödvinsvinäger
  • salt
  • vitpeppar, nymalen

Gör så här

  1. Bena ur lammkotletterna och stek dem i olivolja, salta och peppra. Glasera dem med socker och soya i pannan.
  2. Doppa nudlarna i varmt vatten. Låt rinna av och blanda med purjolöksstrimlor och koriander. Smaksätt med rödvinsvinäger, salt och vitpeppar.
  3. Uppläggning: Fördela nudelsalladen i mitten av varje tallrik och lägg lammkotletterna runt om. Skeda över glaseringssåsen.
27 oktober 2010