Tablouléh

Tablouléh
Foto: Julia Bejerot-Winkler
Danyel Couet profilbild
Danyel Couet profilbild

Tablouléh

0

8 ingredienser

En het cous cous röra med chili, apelsin och kanel.

HENRY BRONETTS MATKASSE


Favoritingrediens:
FÄRSK(young ginger) ingefära
− Romansallad ca 15:-
− Cous cous ca 5:-
− Kycklingfilé ca 40:-
− Chilli ca 3:-
− "young ginger" ca 10:-
− Coriander ca 10:-
− broccoli ca 10:-
− vaniljglass / chokladglass Ben&Jerrys ca 45:-
− hallon, frysta bär ca 15:-
TOTALT: 153:-

Ingredienser

portioner4
  • 2 dl couscous
  • 2 dl vatten, kokande
  • 2 broccoli
  • 2 chilifrukter
  • 4 kvistar färsk basilika, hackad
  • 1 tsk malen kanel
  • 4 kvistar färsk koriander
  • 1 apelsin, skalad och tärnad

Gör så här

  1. Koka cous cous.
  2. Blanda cous cous med chilli, apelsinbitar, salt, peppar, olja och kanel.
  3. Servera tillsammans med ångad broccoli.