Smörstekt romansallad och sparris

Danyel Couet profilbild
Danyel Couet profilbild

Smörstekt romansallad och sparris

6

6 ingredienser

Här steks sparris ihop med romansallad, nyttigt och gott!

CARL JANS MATKASSE

MEN detta VILL jag gärna äta:
Beror på årstid. Just nu längtar jag efter stekt sill med löksås till lunch och oxbringa med pepparrot till middag.

När du jobbar hur ser ditt ”matintag” ut då?
När jag jobbar äter jag i regel lunch på restaurang eller i den personalmatsal som finns där jag befinner mig. Det kan också bli smörgås och Lokavatten.

Din ”dröm-matkasse” vad finns i den?
Vid denna årstid sparris, vårkyckling med murklor, en flaska champagne till sorbet.

Ingredienser

portioner4
  • 1 knippe romansallad
  • 1 knippe sparris
  • 1 tsk rapsolja
  • 1 msk smör
  • salt
  • peppar

Gör så här

  1. Hetta panna med smör och rapsolja stek romansalladen som den är och stek sparrisen.
  2. Servera, salt och peppar.