Matjesill med riven pepparot och gräddfil

Matjesill med riven pepparot och gräddfil
Foto: Julia Bejerot-Winkler
Danyel Couet profilbild
Danyel Couet profilbild

Matjesill med riven pepparot och gräddfil

1

3 steg att laga

7 ingredienser

Lägg lite riven pepparot till din matjesill, det ger sting!

Ingredienser

portioner4 portioner
  • 1 förp matjessill
  • 8 msk färsk pepparrot, riven
  • 5 kokt mandelpotatis, skivad
  • 4 hårt tunnbröd
  • 4 kokta ägghalvor
  • 4 msk gräddfil
  • dill

Gör så här

  1. Skiva upp matjesillen till bitar.
  2. Lägg upp på tunnbrödet tillsammans med ägghalva, potatis och riven pepparot.
  3. Garnera med dillkvist.
TIPS!
läs mer
Kokt torsk med äggsås

Tips på goda fiskrecept

Här har vi samlat kockarnas populäraste fiskrecept!

Läs mer