Vaniljkrämsfyllda apelsiner
Vaniljkrämsfyllda apelsiner
8 ingredienser
En fruktig efterrätt med krämig phiadelphia och honung tillsammans med apelsin.
DANIEL DA SILVAS MATKASSE
_
MEN detta VILL jag gärna äta:_
Att göra en egen carpaccio hade varit kul.
Din ”dröm-matkasse” vad finns i den?
Kött, grädde, avocado, sparris, broccoli, kyckling, sushi-grejer, snus, och cigg.
− Lammfilé 250g - 65:-, 125g ca 32:-
− Sparris ca 10:-
− Bulgur ca 5:-
− Ruccola ca 10:-
− Sardell ca 10:-
− Salami ca 10:-
− Oliver, burk att dela på ca 10:-
− Salvia ca 10:-
− Tomat ca 5:-
− Apelsin ca 5:-
TOTAL: 107:-
Ingredienser
- 4 apelsiner
- 1 dl yoghurt
- 1 dl Philadelphia
- 0,5 dl madeiravin
- 1 tsk vaniljsocker
- 1 tsk florsocker
- 1 msk honung, flytande
- 4 kvistar färsk citronmeliss
Gör så här
- Skär ur apelsinen ur sitt skal.
- Gör filéer av apelsinen blanda med hackad citron meliss.
- Gör en vaniljkräm på yoghurt, vaniljsocker och madeira.
- Häll vaniljkrämen i det tomma apelsinskalet och lägg apelsinkompotten ovanpå.
- Ringla lite honung över och runt om.
- Servera!