Hallonkompott med glass och mango

Hallonkompott med glass och mango
Foto: Julia Bejerot-Winkler
Danyel Couet profilbild
Danyel Couet profilbild

Hallonkompott med glass och mango

0

11 ingredienser

Sommrig efterrätt med frukt och bär. Jättegott med en klick vaniljglass.

PERNILLA WAHLGRENS MATKASSE

MEN detta VILL jag gärna äta:
Fräsch mat inte gräddbaserat. Grönsaker vad som helst. Broccoli!!
Vår lök ruccola basilika.

När du jobbar hur ser ditt ”matintag” ut då?
Sushi! Thai! Ibland Efter förställning middag.
− Lax ca 20:-
− Kalamata oliver ca 15:-
− Bulgur ca 5:-
− Chevré ca 20:-
− Pinjenötter dela på påse ca 10:-
− Mango ca 10:-
− Vårlök ca 5:-
− Sparris ca 10:-
− Hallon/ krav ca 15:-
− Biscotti ca 10:-
− Coccos ca 10:-
− Oreocockie glass ca 20:-
TOTAL: 150:-

Ingredienser

portioner4
  • 1 msk hallon
  • 1 mango, skuren i klyftor
  • 1 msk vinäger
  • 2 msk kokos
  • 1 förp glas
  • 1 dl honung, flytande
  • 1 dl briscotti, finhackad
  • 0,5 dl yoghurt
  • 1 msk vaniljsocker
  • 1 msk strösocker
  • 1 kruka citronmiliss, hackad

Gör så här

  1. Blanda briscotti med yoghurt, vaniljsocker, socker och citronmiliss.
  2. Blanda hallon, mango, vinäger och honung.
  3. Servera tillsammans med glass.