Hallonkompott med glass och mango
Hallonkompott med glass och mango
11 ingredienser
Sommrig efterrätt med frukt och bär. Jättegott med en klick vaniljglass.
PERNILLA WAHLGRENS MATKASSE
MEN detta VILL jag gärna äta:
Fräsch mat inte gräddbaserat. Grönsaker vad som helst. Broccoli!!
Vår lök ruccola basilika.
När du jobbar hur ser ditt ”matintag” ut då?
Sushi! Thai! Ibland Efter förställning middag.
− Lax ca 20:-
− Kalamata oliver ca 15:-
− Bulgur ca 5:-
− Chevré ca 20:-
− Pinjenötter dela på påse ca 10:-
− Mango ca 10:-
− Vårlök ca 5:-
− Sparris ca 10:-
− Hallon/ krav ca 15:-
− Biscotti ca 10:-
− Coccos ca 10:-
− Oreocockie glass ca 20:-
TOTAL: 150:-
Ingredienser
- 1 msk hallon
- 1 mango, skuren i klyftor
- 1 msk vinäger
- 2 msk kokos
- 1 förp glas
- 1 dl honung, flytande
- 1 dl briscotti, finhackad
- 0,5 dl yoghurt
- 1 msk vaniljsocker
- 1 msk strösocker
- 1 kruka citronmiliss, hackad
Gör så här
- Blanda briscotti med yoghurt, vaniljsocker, socker och citronmiliss.
- Blanda hallon, mango, vinäger och honung.
- Servera tillsammans med glass.