
Crèpes med tonfiskfyllning

Foto: TV4
Du behöver
Crèpes med tonfiskfyllning
- 2 ägg
- 0,5 tsk salt
- 2 dl vetemjöl
- 4-5 dl mjölk
Fyllning
- 3 msk margarin
- 3 msk vetemjöl
- salt och peppar
- 4 dl kaffegrädde
- 2 förp lätt tonfisk à 185 g
- ev. lite sherry
- 1 knippe dill, finhackad
- riven ost
Gör så här
- Crèpes med tonfiskfyllning
Vispa ihop pannkakssmeten och ställ den i kylen att svälla en stund. - Fräs margarin och mjöl i en kastrull och späd med grädden. Småkoka 10 minuter. Krydda, vänd ned tonfisk och dill och hetta upp. Smaka av med sherry.
- Sätt på ugnens grillelement. Grädda tunna pannkakor, fördela fyllningen, rulla ihop och lägg på ett ugnsfat. Strö på ost och gratinera hastigt tills osten smält.
26 januari 2009
Laddar fler recept...