Coleslaw med melon och svartkål

Coleslaw med melon och svartkål
Louise Johansson Kockarnas kamp
Louise Johansson Kockarnas kamp

Coleslaw med melon och svartkål

7 ingredienser

Gillar du coleslaw måste du testa den här versionen med melon och svartkål.

Se Louise Johansson laga receptet

logo

Ingredienser

Håll skärmen tänd
  • 1 msk soja (vit)
  • 0,5 tsk sesamolja
  • 2 tsk yuzujuice (alt. citronjuice eller limejuice)
  • 0,5 tsk honung

Cole slaw

  • 200 g svartkål
  • 250 g melon (cantaloupe, galia, nätmelon eller honungsmelon)
  • 1 silverlök

Gör så här

Håll skärmen tänd

Dressing

  1. Rör ihop alla ingredienser till dressingen.

Cole slaw

  1. Strimla kålen tunt.
  2. Skala, skiva och strimla melonen.
  3. Skiva löken tunt på mandolin och lägg i kallt vatten i 2 minuter. Häll av vattnet.
  4. Varva kål, melon och lök och häll över dressingen.