Club sandwich med tonfisk
Club sandwich med tonfisk
13 ingredienser
15 min
Klassikern club sandwich på Zeinas vis - frasigt stekta skivor surdegsbröd med krämig tonfiskröra, paprika, sallad och cornichons. Perfekt lunchmacka!
Se Zeina Mourtada laga receptet

Ingredienser
Tonfiskröra
- 0,5 rödlök
- 2 selleristjälkar
- 2 burkar tonfisk i vatten
- 1 dl majonnäs
- 2 dl crème fraîche
- 1 msk dijonsenap
- 0,5 citron
- salt
- peppar
Till mackorna
- vitt surdegsbröd
- bladsallad
- röd paprika
- cornichons
Gör så här
- Finhacka sellerin och löken.
- Låt tonfisken rinna av ordentligt. Blanda ihop alla ingredienser till tonfiskröran. Smaka av med salt och peppar. Låt gärna stå i kylen ett tag.
- Dela, kärna ur och skiva paprikan. Skiva cornichons på längden.
- Lägg salladsblad på hälften av brödskivorna. Fördela tonfiskröra, paprikaskivor och cornichons över. Lägg på resterande brödskivor.
Glöm inte att matsortera rester från grönsakerna och citronen för en mer hållbar matlagning och njut av din goda macka! /Köket-redaktionen