Mangosalsa med grekisk vaniljyoghurt
Mangosalsa med grekisk vaniljyoghurt
4 ingredienser
En fantastisk efterrätt med en salsa av mango och till den en grekisk yoghurt med smak av vanilj.
HANNA HEDLUND MATKASSE
Din ”dröm-matkasse” vad finns i den?
Hummer feta haloumi chevre houmus tomater rödbetor pinjenötter kronärtskocka svamptortelini lufttorkad skinka färsk sparris
− Parmaskinka dela med någon halvt packet ca 10:-
− Kikärtor burk 400g 39.90:- dela på ca 20:-
− Chevré ca 20:-
− Kronärtskocka burk ca 20:-
− Svamp ca 10:-
− Färsk lasagneplatta ca 10:-
− Rosso sallad ca 10:-
− Mynta ca 10:-
− Mango ca 10:-
TOTALT: 120:-
Ingredienser
- 1 mango
- 1 knippe mynta
- 1 dl yoghurt
- 0,5 msk vaniljsocker
Gör så här
- Skala och tärna mango, strimla mynta och blanda med frukten.
- Blanda yoghurt och vaniljsocker.
- Lägg upp i cocktailglas och toppa med mangosalsan.
- Fyll upp glasen med champagne.
- Servera.