Charlotta Malhotras Pan con chocolate
Charlotta Malhotras Pan con chocolate
9 ingredienser
Chokladbröd!
Tips!
Supergott till champagne!
Ingredienser
- 0,5 baguette
- 100 g mörk choklad
- 2 msk smör
- 0,75 dl vispgrädde
- olivolja
- 1 msk honung
- flingsalt
- 0,5 msk smör
- 1 nypa chiliflakes
Gör så här
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Skär brödet i cirka en centimeter tjocka skivor. Pensla brödskivorna med smält smör och olivolja. Strö på lite flingsalt. Rosta brödskivorna gyllene i ugnen och låt svalna.
- Finhacka chokladen i en matberedare. Koka upp vispgrädden med honungen och häll över chokladen samtidigt som matberedaren är igång.
- Tillsätt smör och chiliflakes och arbeta tills chokladkrämen är helt slät.
- Lägg en klick chokladkräm på varje brödskiva. Ringla över lite
- olivolja och toppa med flingsalt.