Charlottas pannacotta på vit choklad

Charlottas pannacotta på vit choklad
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Charlotta Malhotra
Charlotta Malhotra

Charlottas pannacotta på vit choklad

88

4 steg att laga

4 ingredienser

Alltid lika gott! Pannacotta är enkelt att förbereda och går att variera på många goda sätt. Receptet kommer från boken Efterlängtade efterrätter.

Ingredienser

portioner4 portioner

Charlottas pannacotta på vit choklad

  • 2 gelatinblad
  • 4 dl vispgrädde
  • 100 g vit choklad
  • jordgubbar, skivade

Gör så här

  1. Charlottas pannacotta på vit choklad
    Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten. Koka upp vispgrädden och lägg i den vita chokladen.
  2. Krama ur gelatinbladen och rör ner dem i chokladblandningen.
  3. Häll upp i glas och låt stå i kylen i cirka 2 timmar.
  4. Garnera med skivade jordgubbar, bär eller frukt.
TIPS!
läs mer
Sponsrat
Klassisk lasagne med Grana Padano

4 rätter som räddar januari

När julen är över och allt känns trist - då äter du det här!

Läs mer