Charktallrik för två

15 m
2
Charktallrik för två
Foto: Fredrik Persson
15 m
2

Du behöver

Potatissallad

  • 3-4 potatisar, skalade, kokta, kalla
  • 0,5 dl majonnäs
  • 1-2 msk bostongurka
  • 0,25 rödlök, finhackad
  • 2 tsk persillade
  • salt
  • svartpeppar, malen

Charkuterier

  • ca 50 g varmrökt entrecôte
  • ca 50 g varmrökt innanlår
  • ca 50 g spickeskinka
  • ca 50 g svensk pancetta på sidfläsk
  • ca 50 g svensk coppa cotta på fläskkarré

Tillbehör

  • romansallad
  • bladpersilja
  • små chilifrukter
  • cocktailtomater
  • klementinklyftor, konserverade
  • vindruvor

Gör så här

  1. Potatissallad
    Skär de kokta, kalla potatisarna i tärningar.
  2. Blanda majonnäs, bostongurka, lök och kryddor i en skål och rör varsamt ned potatistärningarna. Skiva charkuterierna tunt och lägg upp på ett fat. Garnera med grönsaker och frukt och servera med potatissalladen.
Kommentera receptet

Fler goda recept