Jag är en vän av genvägar. Alltid. Så därför kommer jag absolut inte baka min egen deg till detta recept och jag föreslår att du skippar det också. Den här pizzan är en showstopper ändå, så gör den.
Dressing: Rör ihop majonnäs, senap, vinäger, olivolja och worcestershiresås.
Mosa sardellerna och blanda i dem. Riv vitlöksklyftorna rakt ner i skålen och gör samma sak med hälften av parmesanen. Rör runt och smaka av med salt och peppar. Låt stå.
Lägg pinsan på en plåt med bakplåtspapper och strö över osten. Grilla mitt i ugnen tills osten smält och blivit gyllene. Ta ut och låt svalna.
Smaka av dressingen en gång till, behövs det mer av något?
Lägg salladen i en stor skål. Häll på dressingen och vänd varsamt runt. Toppa pinsan med salladen och skär i 8 bitar. Strö över flagad parmesan och gochugaru.