Buffelmozzarella med slungade tomater, balsamico och basilika

6 röster
5 m
4

Supersnabb förrätt med buffelmozzarella, varmslungade tomater, balsamico och basilika på 5 minuter! Ett riktigt snabblagat och enkelt recept av Filip Poon.


Dryckestips från Maya Samuelsson:
Claude Val 2016
Langedoc-Roussillon, Frankrike
Nr 5552

Langlois-Chateau Saumur Vieilles Vignes 2015
Druva: Chenin blanc
Loirdalen, Frankrike
Nr 96281

Visa mer
5 m
4
4 portioner

Du behöver

  • 4 buffelmozzarella
  • 2 askar cocktailtomater, helst färglada
  • Salt
  • Balsamico vinäger
  • Olivolja
  • 1 kruka basilika

Gör så här

  1. Dela tomaterna på mitten, salta och stek dom i olivolja ca 2-3 min.
  2. Lägg tomaterna på en tallrik, bryt mozzarellan med fingrarna, slå på lite salt, olivolja och balsamico. Strö över några basilikablad.
  3. Servera och njut!
10 augusti 2018

laddar fler recept

Laddar fler recept