Bruschetta med italiensk råbiff

Bruschetta med italiensk råbiff
Foto: Tv4
Isabella Morrone 2023
Isabella Morrone 2023

Bruschetta med italiensk råbiff

12 ingredienser

20 m

Servera små lyxiga bruschetta med italiensk råbiff till helgen. Det är både riktigt gott och enkelt att förbereda.

Se Isabella Morrone laga receptet

logo

Ingredienser

Håll skärmen tänd
portioner
  • 200 g oxfilé
  • ca 0,5 krm chiliflakes
  • 2 msk stjälkselleri, tärnad
  • 2 msk schalottenlök, hackad
  • 3 msk sardellextrakt
  • 2 msk citronsaft
  • 1 msk kapris
  • salt
  • svartpeppar
  • olivolja (extra virgin)

Servering

  • 2 skivor surdegsbröd
  • 1 klyfta vitlök
  • 1 dl parmesanost, fint riven

Gör så här

Håll skärmen tänd
  1. Tärna oxfilén fint. Blanda upp med samtliga ingredienser, smaka av och tillsätt eventuellt mer salt, peppar eller citron.

Servering

  1. Stek brödet i olivolja på båda sidor tills gyllene. Dela brödet på mitten och gnugga med vitlök och strö på lite salt.
  2. Toppa brödet med råbiffen och riv på rikligt med parmesan.