
Confiterad äggula

Foto: TV4
Du behöver
Confiterad äggula
- 6 äggulor
- olja
Blomkålscremé
- 300 g plockad blomkål
- 2 dl gräddmjölk
- salt
Krispigt kycklingskinn
- kycklingskinn
- salt
- Vit tryffel
- vilda örter
Gör så här
- Confiterad äggula
Placera äggulan i en kopp. - Täck med olja och baka på 63 grader i 25 minuter.
- Blomkålscremé
Koka blomkålen i den lättsaltad gräddmjölk tills den är mjuk. - Mixa sedan blomkålen med lite av kokvattnet i en blender (mixer).
- Passera.
- Krispigt kycklingskinn
Rimma kycklingskinnen med salt, låt rimma i 15 minuter. - Lägg ut på plåt med smörpapper.
- Baka under press i ugnen på 160 grader tills de är krispiga.
12 mars 2010
Laddar fler recept...