Bakade morötter med ädelost, honung och pekannötter

Bakade morötter med ädelost, honung och pekannötter
Foto: Tv4
Jessica Frej
Jessica Frej

Bakade morötter med ädelost, honung och pekannötter

6

6 ingredienser

30 m

Bakade morötter med ädelost, honung och pekannötter är ett ritkigt gott tilltugg att servera till middagen.

Ingredienser

portioner4 - 6
  • 4 morötter
  • 2 msk olivolja
  • 0,5 tsk salt
  • 1 dl pekannötter
  • 50 g ädelost
  • honung

Gör så här

  1. Skala och skiva morötter tunt.
  2. Blanda morotsslantarna med olivolja och salt. Sprid ut på ett bakplåtspapper.
  3. Baka morötterna först i 15 minuter på 150 grader i över och undervärme.
  4. Lägg på pekannötter och baka i ytterligare 15 minuter.
  5. Lägg upp på ett fat. Smula på ädelost och ringla på lite honung.