Bakad potatis med blåmögelost
Bakad potatis med blåmögelost
6 ingredienser
1 h
Testa det här härliga receptet på bakad potatis som fylls med blåmögelost och spenat. En riktigt lyckad kombination!
Ingredienser
- 4 bakpotatisar (fasta)
- 50 g blåmögelost
- 1 förp babyspenat
- salt
- peppar
- vattenkrasse (för garnering)
Gör så här
- Baka potatisarna i ugnen på 215 grader, med skal på, tills de är helt mjuka inuti.
- Dela potatisarna på hälften och gröp ur innehållet. Om du vill ha extra krispiga skal kan du nu baka de tomma skalen ca 10 minuter i ugnen.
- Blanda innehållet med blåmögelost och hackad babyspenat samt smaka av med salt och peppar.
- Fyll sedan potatisskalen med röran och gratinera i ugnen ca 10 minuter på 215 grader.
- Toppa med vattenkrasse.