Äppelburgare med bresaola och melon

Äppelburgare med bresaola och melon
Foto: TV4
Köket .se kocksida
Köket .se kocksida

Äppelburgare med bresaola och melon

7 ingredienser

Bresaola är lufttorkat oxkött. Du kan också använda rökt skinka eller parmaskinka.

Ingredienser

portioner
  • 4 äppelskivor, tjocka
  • 8 skivor bresaola
  • 1 melon
  • 2 dl crème fraîche
  • 1 förp bacon, strimlat
  • 1 ask krasse
  • rädisa, strimlade, till garnering

Gör så här

  1. Fräs bacon knaprigt och låt det rinna av. Vänd äppelskivorna hastigt i pannan. Gör kulor eller tärningar av melonköttet.
  2. Blanda crème fraîche med hälften av den klippta kryddkrassen, hälften av baconet och lite melonhack.
  3. Lägg två skivor bresaola som knyten på varje äppelskiva. Klicka i fyllningen och garnera med melon, bacon, krasse och rädisor.