Carpaccio på rökt renkött

Carpaccio på rökt renkött
Foto: TV4
Anna Skipper
Anna Skipper

Carpaccio på rökt renkött

2

4 steg att laga

7 ingredienser

10 min

Suovas - lättrökt och saltat renkött - skivas tunt och läggs ut på tallriken, som carpaccio ungefär.

Se fler recept från

Du är vad du äter


Ingredienser

portioner4 portioner
  • 500 g souvas (rökt renkött)
  • 4 färska fikon
  • 1 bit färsk pepparrot
  • 4 kvist färsk timjan
  • olivolja
  • havssalt
  • svartpeppar

Gör så här

  1. Suovas skivas tunt och läggs ut på tallriken, som carpaccio ungefär.
  2. Dela de färska fikonen och lägg dem ovanpå köttet. Riv lite pepparrot över.
  3. Plocka de färska timjanbladen och strö dem över. 
  4. Ringla över lite olivolja och salta och peppra efter smak.
TIPS!
läs mer
Sponsrat
Kycklingfilé med vitkålsgratäng

Hälsosam nystart!

6 smarta tips för att hitta motivationen

Läs mer