• Meny
  • Sök
  • Kontomeny

Bresaola med "potatissallad" i yoghurt

0 röster
4
Bresaola med "potatissallad" i yoghurt
Foto: Jacob Grange
4
4 portioner

Du behöver

  • 400 g bresaola, tunt skivad
  • 500 g sötpotatis, skalad
  • 1 förp sockerärtor, strimlade
  • 1 rödlök, tunt skivad
  • 3 dl grekisk yoghurt
  • 12 fefferonis
  • 1 dl parmesanost, reggiano, riven
  • persilja, till garnering
  • salt
  • peppar

Gör så här

  1. Skär potatisen i mindre bitar och koka den i saltat vatten i ca 20 minuter.
  2. Lägg i sockerärtorna när det återstår 2 minuter.
  3. Häll av och kyl ned dem i kallt vatten.
  4. Blanda sedan potatis, sockerärtor och rödlök med yoghurt, smaka av med salt och peppar.
  5. Servera salladen med bresaola och feferoni, toppa med parmesanost och persilja.
26 maj 2008