Lägg fläskfilén i en skål och marinera med ostronsås, tomatsås, soja, kanel, röd livsmedelsfärg, vitlök, korianderrot, salt och peppar. Låt marinaden stå i 20 minuter.
Lägg köttbuljong, chilipasta, socker och vatten i en kastrull och koka ihop till en smet.
Finhacka koriander och salladslök och blanda ihop i en skål. Dela en lime i 4 bitar som senare ska användas till toppning.
Värm upp olja och smör i en stekpanna och lägg i fläskfilén när pannan är varm. Stek fläskfilén på medelvärme tills den når en innertemperatur på 64 grader. Låt därefter köttet vila i 10 minuter och skär sedan upp i tunna skivor.
Hacka komatsuna i 3 cm långa bitar och låt koka i en kastrull med vatten ungefär 3 minuter. Lägg sedan i bönspiror, golden svamp och låt koka ytterligare 2 minuter. Lägg alltsammans i en skål med kallt vatten. Häll inte av det kokta vattnet från kastrullen utan använd samma vatten till att koka äggnudlarna ungefär 4-5 minuter. Spola sedan nudlarna med kallt vatten och lägg dem i en skål.
Lägg chilipastasås mitt på tallriken och kokta bönspiror, golden svamp och komatsuna ovanpå. Lägg till sist upp äggnudlar och fläskfilé på tallriken och toppa med vitlökolja, finhackad koriander, salladslök, krossade jordnötter och pressa en limeklyfta över.