Den ikoniska Oreo-kakan är en storfavorit att baka med!
Läs mer
Ingredienser
14 förp oreos, delade
28 Jelly Beans (vita till ögon)
30 g Marabou Vit choklad, smält
1 förp vaniljpudding
5 dl mjölk
0,5 tsk hushållsfärg (grön)
8 godismaskar, delade på mitten
Gör så här
Finhacka två Oreo-kakor och grovhacka ytterligare åtta. Spara de upphackade Oreo-kakorna i två separata skålar för senare bruk.
Dela kvarvarande Oreo-kex på hälften med en räfflad kniv.
Ta Jelly Beans och doppa dem till hälften i smält choklad och fäst dem två och två på Oreo-halvorna som ögon.
Blanda vaniljpuddingmix, mjölk och hushållsfärg i en bunke och vispa i 2 minuter.
Fyll åtta shotglas med 2 msk pudding i varje. Toppa med de grovhackade Oreo-kakorna, häll sedan på lite mer pudding och avsluta med finhackade Oreo-kakor.
Stoppa sedan ner godismaskar och kakhalvorna med ögon. Läskigt gott!