Wraps med bärkompott och mjölkchokladkräm
Wraps med bärkompott och mjölkchokladkräm
7 ingredienser
60 m
Wraps som efterrätt, visst kan det inte bli annat än succé? Fylld tortillabröden med mjölkchokladkräm och bärkompott.
Ingredienser
- 6 tortillabröd
- 50 g mjölkchoklad
- 100 g grädde
- 500 g blandade bär
- 200 g strösocker
- 200 g färskost
- färska bär
Gör så här
- Börja med chokladkrämen. Hacka mjölkchokladen i bitar och lägg i en bunke. Koka upp grädde och slå över mjölkchokladen. Rör om, plasta och ställ in i kylen. Gärna över natten eller tills det är riktigt kall.
- Under tiden kokar du kompotten. Blanda 400 g bär med sockret i en kastrull och koka till en kompott ca 15 minuter på spisen (kompotten ska bli 102 grader).
- Tillsätt sedan resterande 100 g bär. Häll över i en bunke och låt svalna.
- Vispa upp chokladkrämen.
- Lägg upp wraps på ett bakplåtspapper och spritsa på lite chokladkräm, bärkompott och spritsa även i lite färskost. Toppa med lite färska bär om du vill.
- Rulla ihop och skär upp om önskas eller ät som den är, perfekt take away dessert.