Varm fruktsallad som serveras med ljuvlig mascarponegrädde och några kulor vaniljglass. Underbart gott och fräscht!
Ingredienser
4 - 6
1 äpple
2 apelsiner
2 kiwis
16-20 vindruvor, röda
2 nektariner
3 bananer
3 passionsfrukter
1 mango
2 dl JO Nektar koncentrat
4-6 vaniljglasskulor
Mascarponegrädde
2 dl grädde, vispad
0,5 dl mascarpone
0,5-1 tsk vaniljsocker
Dekoration
4-6 citronmelissblad
Gör så här
Skala och hacka ner frukterna i lika stora delar, ca 2x2 cm.
Woka frukterna i en wokpanna tillsammans med juicekoncentratet. Woka tills frukterna precis bara har blivit varma.
Blanda vispad grädde med mascarpone och vaniljsocker.
Lägg upp den ljumna fruktsalladen i cocktailglas el i vinglas. Lägg på en stor kula vaniljglass och toppa med mascarponegrädde.