• Meny
  • Köket.se
  • Sök
  • Kontomeny

Vit persika med hallon och pistage

Vit persika med hallon och pistage
Foto: Tv4
Kockarnas kamp 2017 Jonas Svensson
Kockarnas kamp 2017 Jonas Svensson

Vit persika med hallon och pistage

3 steg att laga

6 ingredienser

10 m

Den här ljuvliga efterrätten passar perfekt på sensommaren. Vit persika får sällskap av söta hallon och färgsprakande pistagenötter. En fröjd för både öga och gom.

Ingredienser

portioner4 portioner
  • 2 dl rysk yoghurt
  • 1 förp hallon
  • 4 skiva sockerkaka
  • 4 msk pistage crème
  • 2 persikor (vit)
  • 2 msk pistagenötter

Gör så här

  1. Mosa ihop yoghurt och hallon med en gaffel.
  2. Lägg sockerkaka i botten på glas och ett lager med pistage crème ovanpå. Toppa därefter med ett lager hallonyoghurt.
  3. Strimla persika och lägg ovanpå hallonyoghurten och toppa med krossade pistagenötter.