Vinterburgare med krämig rödkålssallad
Vinterburgare med krämig rödkålssallad
13 ingredienser
30 min
Hamburgare är lika gott året om, testa denna vinterinspirerade variant med söta äpplen och krispiga rödkål. Magiskt gott!
Ingredienser
- 4 Korvbrödsbagarn Double sesam burger bun
- 140 g rödkål
- 0,5 dl persilja
- 0,5 tsk dijonsenap
- 0,5 dl crème fraîche
- 1 krm salt
- 1 krm svartpeppar, malen
- 0,5 dl valnötter
- 1 äpple
- 600 g nötfärs
- 1 msk rapsolja
- 1 krm salt
- 1 krm svartpeppar, malen
Gör så här
- Skiva rödkålen och hacka persiljan.
- Blanda rödkål och persilja med dijonsenap, crème fraiche, salt och svartpeppar.
- Hacka nötterna grovt och rosta i torr panna till de fått lite yta.
- Skiva äpplena tunt.
- Forma färsen till biffar och stek på hög värme ca 2 minuter per sida eller tills de fått färg. Salta och peppra.
- Montera din hamburgare!
TIPS!