Skär gurkan i tunna skivor. Salta lätt och lägg i en skål. Häll på risvinäger och låt stå i 10 minuter. Häll sedan av all vätska och blanda med gochugaru. Ställ åt sidan.
Skala moroten med potatisskalare. Släng skalet, skala sen vidare runtom till moroten är slut. Strö på lite salt och ställ åt sidan.
Koka upp 2 liter vatten. Lägg böngroddarna i ett durkslag eller sil. Häll det kokande vattnet över, spola sen av groddarna med iskallt vatten. Låt droppa av väl. Blanda sen med 0,5 msk sesamolja, sesamfröna och smaka av med salt.
Skiva svampen. Blanda soja, sesamolja, socker och rivna vitlöksklyftor. Stek svampen på hög värme i lite olja till den fått fin färg. Sänk värmen till medel och häll på den förberedda såsen och låt steka in i någon minut.
Stek äggen sunny side up.
Bottna serveringsskålar med ris. Toppa med den stekta svampen, gurkan, moroten, böngroddar, mâchesallad samt ägg. Om du har kimchi på lut, lägg på lite av det med. Servera genast