I samarbete med Abba

Torsk med vitvinsås och ägg

11 röster
20 m
4
Abba torsk med äggsås
Foto: Abba

En riktig klassiker som vi äter alldeles för sällan!

Här kan du hitta fler utvalda fiskrecept.


Visa mer
20 m
4
4 portioner

Du behöver

  • 4 bitar Torskfilé
  • 1 påse Abba "Middagsklart" Vitvinssås

Garnering:

  • 2 hackade ägg
  • Persilja/dill
  • Riven pepparrot

Gör så här

  1. Tina fisken om den är fryst. Lägg torsken i en ugnsform, häll över den färdiga såsen från Abba och baka i ugnen i ca 15-20 minuter (tills fisken är färdigkokt) på 150-175 grader.
  2. När fisken är klar, hacka två kokta ägg och strössla över tillsammans med hackade örter och riven pepparrot. Servera gärna med potatismos, gröna ärtor och lite citron.
14 oktober 2016

laddar fler recept

Laddar fler recept