Lite kittel i kistan

0 röster

Snittar fyllda med varmrökt lax, krämig pepparrotsröra och ruccola.

Vintips från Thine
Jules Muller Riesling, nr 6622, 79 kr

Receptet är från tv-programmet Halv åtta hos mig och recepten därifrån är komponerade av amatörkockar. Köket.se kan därför inte gå i god för receptet.

Se fler recept från

Halv åtta hos mig


Visa mer

Du behöver

  • 2 förp kallrökt lax, skivad
  • 1 förp ruccolasallad
  • 5 dl crème fraiche
  • 3 dl majonnäs
  • 2 msk pepparrot, på tub
  • 1 tsk citronpeppar
  • 2 tsk salt
Finns i inköpslista

Gör så här

  1. Rör ihop majonnäsen, pepparroten, crème fraiche, citronpeppar och salt.
  2. Lägg ut tunnbröden och bred på ett lager av röran, lägg laxskivorna ovanpå och sist ruccola.
  3. Rulla ihop och skär upp lagom stora skivor.

Laddar fler recept...