Texmex i helgens meny

Texmex i helgens meny

Till helgens festmiddag tipsar vi om lyxiga gazpachotapas (med eller utan ostron) och smarriga wraps med kyckling, färsk koriander och avokadosalsa. Till efterrätt blir det kryddiga brownies på mörk choklad med chili och kanel.

Gazpachon kan förvaras i kylskåpet i 1 dygn så själva soppan kan du göra i förväg. (Är man inte ostronälskare smakar gazpachon lika gott utan! Det är också gott att byta ut paprikan mot cirka 150 g vattenmelon.) Receptet står systrarna Lisa och Monica Eisenman för
kolla in fler av deras recept här »

Även kakan till efterrätten kan du förbereda. Använd en mörk choklad av bra kvalitet så blir det godast!

Till varmrätt är det wraps med chilifräst kyckling som du gör på ett kick - lägg ihop wrapsen precis innan ni ska äta eller låt varje middagsgäst sätta ihop sin egen rulle.

Lycka till!

Texmex i helgens meny