Grönsallad med Raita

0 röster
4

Grönsallad med Raita, en gurk- och myntayoghurt.

Här hittar du

Teas tikka

och

Rabihs lassi



Läs mer om

Godare än glass


Visa mer
4
4 portioner

Du behöver

  • 0,5 grönsalladshuvud
  • 0,5 gurka
  • 0,5 dl mynta
  • 1 vitlöksklyfta
  • 3 dl matlagningsyoghurt
  • 0,5 tsk salt
  • 0,5 tsk peppar

Gör så här

  1. Finstrimla grönsalladen.
  2. Lägg upp på ett fat.
  3. Finstrimla även gurka och mynta.
  4. Pressa vitlöksklyftan.
  5. Blanda ner gurkan, vitlöken och myntan i yoghurten.
  6. Salta och peppra efter smak.
  7. Häll blandningen över salladen.
23 februari 2011
Kökets kurser

laddar fler recept

Laddar fler recept