Stekt halloumi med ljummen bulgur- och bönsallad

34 röster
20 m
4
20 m
4
4 portioner

Du behöver

  • 200 g halloumiosy
  • 1 tsk flytande margarin

Bulgur- och bönsallad

  • 2 dl bulgur
  • 400 g färdigkokta svarta bönor [1 förp]
  • 150 g sockerärtor
  • 250 g körsbärstomater
  • ca 70 g rucolasallad

dressing

  • 1 limefrukt
  • 1 tsk sambal oelek
  • 1 msk rapsolja
  • salt
  • peppar

Gör så här

  1. Koka bulgur enligt anvisning på förpackningen. Låt svalna något.
  2. Skölj bönor och låt rinna av. Halvera sockerärter och tomater.
  3. Blanda ihop pressad lime med sambal oelek och olja. Salta och peppra. Blanda ihop bulgur, bönor, sockerärter, tomater, ruccola och dressing.
  4. Skiva halloumi och stek gyllene i margarin. Servera till bulgursalladen.
Tips!
Viktväktarna Böntacos med pico de gallo och rostad chilimajs

Fler tips från WW ViktVäktarna

5 december 2018