• Meny
  • Köket.se
  • Sök
  • Kontomeny

Stekt halloumi med ljummen bulgur- och bönsallad

ViktVäktarna Stekt halloumi med ljummen bulgur- och bönsallad
Foto: WW ViktVäktarna

Stekt halloumi med ljummen bulgur- och bönsallad

4 steg att laga

12 ingredienser

20 m

En snabblagad rätt där bulgur- och bönsalladen är basen. Variera vad du serverar till, byt t ex ut halloumi mot kycklingfilé eller lax. 

Klicka här för att få fler smarta recept eller bli medlem i WW ViktVäktarna.

Tips! Avokado passar också väldigt bra i salladen.

läs mer
ww stekt halloumi points

Ikonerna visar SmartPoints för de olika planer du kan bli matchad med som WW ViktVäktarna medlem >>

Ingredienser

portioner4 portioner
  • 200 g halloumiosy
  • 1 tsk flytande margarin

Bulgur- och bönsallad

  • 2 dl bulgur
  • 400 g färdigkokta svarta bönor [1 förp]
  • 150 g sockerärtor
  • 250 g körsbärstomater
  • ca 70 g rucolasallad

dressing

  • 1 limefrukt
  • 1 tsk sambal oelek
  • 1 msk rapsolja
  • salt
  • peppar

Gör så här

  1. Koka bulgur enligt anvisning på förpackningen. Låt svalna något.
  2. Skölj bönor och låt rinna av. Halvera sockerärter och tomater.
  3. Blanda ihop pressad lime med sambal oelek och olja. Salta och peppra. Blanda ihop bulgur, bönor, sockerärter, tomater, ruccola och dressing.
  4. Skiva halloumi och stek gyllene i margarin. Servera till bulgursalladen.
TIPS!
Viktväktarna Böntacos med pico de gallo och rostad chilimajs

Fler tips från WW ViktVäktarna